***De prijzen voor de verschillende behandelingen zijn afhankelijk van het ras van uw hond, de behandelingen die u gedaan wilt hebben en hoe de staat van de vacht is en de gedraag van uw hond tijdens de gekozen behandeling.

Als de vacht al lange tijd niet is behandeld, kan het zijn dat het meer tijd kost om de vacht van de hond in goede staat te brengen, waardoor dan de prijs hoger uitvalt dan normaal maar deze wordt altijd met de klant voor de behandeling besproken***

Prijzen zijn inclusief 21% BTW 

***Betalings methode zijn : Tikkie of gepast contant.***

Hiervoor krijgt uw hond de volgende behandelingen:

 • een warme douche/bad met direct een lichte massage.

 • verzorgende shampoo en conditioner.

 • de vacht van uw hond wordt geföhnd en goed geborsteld.

 • een vacht model naar uw wens bij een Trimbeurt (uitzonderingen daargelaten).

 • geknipte nagels.

 • nagekeken oren en als nodig geplukt.

 • een lekker parfum om de behandeling af te sluiten.

Wasbeurt:

wassen/blazen/föhnen/kammen en nagels.

****Deze behandeling is alleen mogelijk op een vacht dat is niet te veel in de klit/ vervilt anders worden de klanten per direct aangeraden naar een trimbeurt i.v.m welzijn van de hond ****

Kleine honden kortharig vanaf€ 20 tot 10kg

(B.v.v chihuahua korthaar, jack Russell, mops hond en zo)

Kleine honden langharig vanaf € 30 tot 10kg

(Bv.v langharig chihuahua, Pomeranian, toy poedel en zo) 

Middelgrote honden kortharig vanaf € 30 (10 tot @15kg)

(B.v v Franse Bulldog, Pug, Shih tzu, Boomer, Maltezer en zo)

Middelgrote honden langharig vanaf € 40 (15 tot @20kg)

( B.v.v Cockapooh, Bichon frisé, labradoodle mid, Poedel, en zo)

•••Deze tarieven zijn anders bij rassen dat horen  langharig te blijven b.v.v Bearded Collie , Afgan en zo)•••

Grote honden kortharig vanaf € 40 (20 tot @30kg)

( B.v v American Staffordshire, Rottweilers, Boxer en zo)

Grote honden langharig vanaf € 50 (20 tot @30kg)

( B.v.v Golden Retriever, labrador, Labradoodle en zo)

•••Deze tarieven zijn anders bij rassen dat horen  langharig te blijven b.v.v Bearded Collie , Afgan en zo)•••

Hele grote honden kort vanaf € 60 ( 30 kg tot max @35kg)

Hele grote honden langharig vanaf €70 ( 30 kg tot Max @35kg)

•••Deze tarieven zijn anders bij rassen dat horen  langharig te blijven b.v.v Bearded Collie , Afgan en zo)•••

Indien de hond zeer vervilt is of vol klitten zit, hele moeilijke vacht heeft, moeilijk gedraag of een combinatie van allemaal en daardoor veel meer tijd nodig heeft dan wat normaal gepland wordt een meerprijs berekend van +/- € 42.50 per uur voor kleine honden en €62.50 voor grote honden ( dit wordt wel besproken met U tijdens de behandeling)

Deze  tarieven kunnen aangepast worden i.v.m  veel urennwerk en/of  moeilijke vachten, moeilijke gedraag van uw hond ( vervilt of met veel klitten)of met bepaalde rassen met moeilijke vachten,maar deze gebeurt  alltijd  in overleg met de klant.

ik werk max tot/met 18 uur ( als voor verschillende redenen de trimbeurt valt uit mijn normale werktijden "overtime" komen wel extra kosten €20 per 1/2 uur boven de afgesproken tarief)

Nagels knippen:

***Nagels knippen is inbegrepen bij een trimbeurt of en wasbeurt. (Ook bij de prijs). Alleen een behandeling voor de nagels is helaas niet mogelijk.

***Voor vaste klanten nagels zonder behandeling ( in overleg en als het kan) kost voor kleine honden ( b.v v Pom /chihuahua €15  ) grote honden / nagels doe ik helemaal niet zonder een behandeling i.v.m grote kans op splijten en/of  inscheuren***

Effileren, Scheren, knippen, plukken of in model brengen;  (trimbeurt): wassen, drogen met waterblazer, ontwollen, fohnen, borstelen, poten en nagels behandeling)

Kleine honden  vanaf € 50-60 tot max 10kg. 

B.v.v:

kleine langharig chihuahua vanaf €50-55

Pomeranian vanaf €60-70

Boomer/Shih tzu/maltezer en zo vanaf €60-65

Toy poedel/Bichon frisé vanaf €70-90

( Alle prijzen zijn per behandeling en afhankelijk aan de conditie van de vacht/ gedraag van uw hond en tijd nodig om deze te behandelen)

Middelgrote honden vanaf € 60-70 (10kg tot max @18kg)

B.v.v:

Labrador/bordercollie/frisse stabij vanaf €65-75

Cockapoo vanaf €70-90

Labradoodle/poedel mix midium vanaf €70-90

Poedel midium vanaf €70-100

Golden retriever mid vanaf €70-90

Australian Sheppard vanaf €70-90

( Alle prijzen zijn afhankelijk aan de conditie van de vacht/ gedraag van uw hond en tijd nodig om deze te behandelen)

Grote honden vanaf €70-90 (20kg tot max @25kg)

B.v.v:

Grote Golden retriever groot vanaf €75-100

Chow Chow vanaf €100-150

Waterhonden / labradoodle grote format vanaf  €100-150

( Alle prijzen zijn per behandeling en afhankelijk aan de conditie van de vacht/ gedraag van uw hond en tijd nodig om deze te behandelen)

Hele grote honden vanaf €90-150 ( 25kg tot max @30kg )

*****

Indien de hond zeer vervilt is of vol klitten zit, hele moeilijke vacht heeft, moeilijk gedraag of een combinatie van allemaal en daardoor veel meer tijd nodig heeft dan wat normaal gepland wordt een meerprijs berekend van +/- € 42 .50 per uur voor kleine honden en €62.50 voor  grote honden ( dit wordt wel besproken met U tijdens de behandeling)

***Behandelingen tijden kunnen tussen 1 uur , 2.30 uur en kan soms zelfs langer duren bij moeilijke vachten/klitten en andere factoren per ras/hond ( het prijs kan ook anders zijn i.v.m behandelingstijd, grote ,type vacht van de hond en andere factoren) deze wordt altijd met de klant besproken***

*Indien de vacht ernstig verklit en vervuild is, wordt hiervoor in verband met het meerwerk per half uur € 20 extra in rekening gebracht en hetzelfde telt als vlooien zijn aanwijzig bij uw hond i.v.m extra kosten om mijn salon te reinigen tegen vlooien en uw hond ook.

***Deze  tarieven kunnen aangepast worden i.v.m  langer urenwerk dan gepland in bepaalde situaties b.v.v. heel moeilijke vachten ( vervilt of te veel klitten, vlooien en ongedierte aanwijzing in uw hond ) en/of moeilijk  gedraag van uw hond of andere situaties dat maken de behandeling moeilijker dan wat origineel is gepland voor uw hond***

***Er zijn extra kosten verbonden voor overtime na sluitingstijd 18.00 uur of als een trimbeurt duurt veel langer dan origineel gepland***" 

Ik werk max tot 18 uur ( als voor verschillende redenen de trimbeurt valt uit mijn normale werktijden "Overtime" komen wel extra kosten €20 per uur boven de afgesproken tarief)

***Maak A.U.B uw afspraken  op een vrije dag of op een dag dat je kan altijd  beschikbaar zijn via Whatsapp/mobiel en u of iemand van uw gezin kan uw hond brengen of ophalen als de afspraken anders lopen als gepland ( uw hond kan altijd wat eerder of later klaar zijn en ik heb nogmaals geen wachtruimte)***

Vlooien en teken 

Indien er vlooien of teken bij uw hond geconstateerd worden, wordt hier een meerprijs van €20 in rekening gebracht ( p.behandeling/p hond)

Dit omdat er een speciale shampoo gebruikt moet worden ( deze moet ook goed kunnen intrekken en daardoor kost ook meer tijd) en de gehele salon en instrumenten gedesinfecteerd moeten worden, voordat de volgende hond behandeld kan worden.

Klitten

De prijzen zijn gebaseerd op de grootte van de hond en of de vacht in goede staat verkeerd, waarmee bedoeld wordt dat de vacht grotendeels klitvrij is.

Bij honden die erg in de klit en/of vilt zitten komt er een toeslag bij van € 20- per half uur. Ik werk met scherp materiaal en klitten en/of vilt die dicht op de huid zit, brengt risico's met zich mee denk hierbij aan schaafplekjes en/of wondjes. Ook kunnen er al bestaande wondjes op de huid zitten die door de dikke vacht niet zichtbaar zijn. 

Indien de vacht ernstig verklit en vervuild is, wordt hiervoor in verband met het meerwerk per half uur € 20 extra in rekening gebracht.

Behandelingen:

Wasbehandeling

We gebruiken de beste proffesioneel shampoos en conditioners in de trimwereld.

Uw hond wordt gewassen met een  low/warme water en behandeld met de producten die nodig zijn voor zijn type vacht en huid. Daarna wordt hij/zij droog gemaakt met een proffesioneel waterblazer en met een fohn.

Hij wordt ook diep geborstel met de proffesioneel bostels/kammen die zijn nodig voor zijn type vacht en hij/ zij krijgt een lekker luchtje/parfum als finish touch.

Trimbehandeling ( scheren/knippen/effileren/ plukken of in model brengen)

Uw hond word in model gebracht ( geschoren, geknipt, geefileerd, geplukt) pootjes en voetzolen, de nagels worden geknipt  als het is nodig en oren worden ook gecontroleerd en als het is nodig geplukt. Hij wordt goed gewassen met professioneel producten en krijg ook een massage, hij wordt droog gemaakt met een waterblazer en daarna goed geborstel en droog gemaakt met en fohn. Als laatste krikg hij ook een heerlijke luchtje/ parfum.

Kleine trimbehandeling/onderhoudsbeurt
De hond wordt uitgebreid geborsteld en indien nodig worden het hoofd en de voeten weer netjes in model geknipt en de  nagels ook. 

Oorbehandeling
Indien nodig wordt het overtollige haar uit de gehoorgang verwijderd.
De gehoorgang en de oorschelp zullen daarna goed schoongemaakt worden en de hond krijgt een heerlijke oormassage.

Oogbehandeling
Schoonmaken van de ogen. Indien nodig wordt het traan vocht verwijderd.
Dieptereiniging van de huid en vacht.
De hond wordt gewassen en verzorgd met een shampoo en conditioner die op huid en vacht is afgestemd.

Massagebehandeling
Een heerlijke massage voor uw hond. Gedurende 15 minuten wordt uw hond uitgebreid gemasseerd.
Een goede massage stimuleert de doorbloeding en verhoogt de weerstand van uw hond bij een wasbeurt/ trimbeurt.

Voetzoolbehandeling
De voetzolen van uw hond worden verzorgd met een speciaal product.
Hier worden de voetzolen weer soepel van en zullen minder snel beschadigen.

Vlooienbehandeling
De hond wordt gewassen met vlooienshampoo. Als de hond klaar is wordt hij ingespoten met een vlooienmiddel (€20 extra)

Verharingsbehandeling/ontwollen
De hond krijgt een complete behandeling tegen het verharen/ontwollen, afgestemd op ras en vacht type.

***Anaal-klieren worden niet gedaan! Daarvoor raad ik jullie aan bij de D.A. langs te gaan en alleen als het echt noodzakelijk is.***

***Er is geen mogelijkheid voor gebit verzorging***

***Breng A.u.b ten alle tijden uw hond aangelijnd en houdt deze op ons terrein en niet bij de buren en heel graag uw hond voor tijd de behoefte laten doen, des noods in het parkje achter ons huis maar A.U.B niet bij de buren. Houdt uw hond ook bij u i.v.m het hard rijden van auto's door de straat. Ook lopen er mensen met en zonder honden die het niet op prijs stellen dat er honden los lopen.***

***Wees A.U.B  op tijd met het brengen en ophalen van Uw hond  i.v.m andere klanten en afspraken.

Er komen "Wel" extra kosten bij voor het te laat ophalen van Uw hond nadat uw wordt geïnformeerd dat hij/zij klaar is en hij/zij wordt niet op tijd opgehaald.

***Maak A.U.B uw afspraken  op een vrije dag of op een dag dat u kan altijd  beschikbaar zijn via Whatsapp/mobiel en u of iemand van uw gezin kan uw hond brengen of ophalen als de afspraken anders lopen als gepland (uw hond kan altijd wat eerder of later klaar zijn en ik heb nogmaals geen wachtruimte)***

***Blijven tijdens de behandeling is niet toegestaan en er is helaas geen wachtruimte aanwijzig.***

Niet bij de behandeling zijn

Veel baasjes zouden graag bij de behandeling van hun viervoeter blijven kijken. Vooral de eerste keer, want het is uiteraard een zeer spannende gebeurtenis voor zowel hond als baas. Toch hebben wij liever niet dat het baasje tijdens de behandeling aanwezig is, dit omdat het baasje voor veel afleiding bij de hond zorgt en dit de behandeling vaak bijna onmogelijk maakt voor de trimster. 

***Betalingen dienen uitsluitend via tikkie ( betalings verzoek) te geschieden voor het ophalen van uw hond of gepast contant.***

***Tips:

Om het bezoek aan onze trimsalon zo prettig mogelijk te laten verlopen hebben we een aantal tips op een rijtje gezet:

 • Laat uw hond goed uit voor en na de trimbeurt.

 • Laat uw hond niet vlak voor bezoek aan de trimsalon eten.

 • Breng A.u.b ten alle tijden uw hond aangelijnd en houdt deze op ons terrein en niet bij de buren en heel graag uw hond voor tijd de behoefte laten doen, des noods in het parkje achter ons huis maar A.U.B niet bij de buren. Houdt uw hond ook bij u i.v.m het hard rijden van auto's door de straat. Ook lopen er mensen met en zonder honden die het niet op prijs stellen dat er honden los lopen.

 • Vertel altijd als de hond wat mankeert ( ziektes of en bijzonderheden b.vv hernia's, blessuren, wondjes, diarree, net geopereerd is geweest en zo)

 • Waarschuw van tevoren bij agressieve honden ( ik werk helaas niet met extreme agressieve honden i.v.m het niet fatsoenlijke mijn werk kunnen doen (trimmen) en voor mijn eigen veiligheid i.v.m het  niet tegen bepaalde medicijnen kunnen o.a pijnstillers en antibiotica als ik door uw hond gebeten wordt en het niet kunnen dragen van het financiële verlies tijdens deze periode).

 • De wensen en aandachts punten zoveel mogelijk doorgeven via Whatsapp bericht.

 • Maak A.U.B uw afspraken  op een vrije dag of op een dag dat u kan altijd  beschikbaar zijn via Whatsapp/mobiel en u of iemand van uw gezin kan de hond brengen of ophalen als de afspraken anders lopen als gepland ( uw hond kan altijd wat eerder of later klaar zijn en ik heb nogmaals geen wachtruimte).

 • Breng de hond teken en vlo-vrij ( zijn deze wel aanwezig dan zijn er extra kosten aan verbonden i.v m extra reiniging van de salon , uw hond en de extra tijd dat dit met zich meebrengt en dat de volgende klant moet wachten dat de salon weer ongedierte vrij is ) gebruik geen bestrijden middelen vlak voor of na de Trimbeurt ( aantal dagen)  om heftige huid reacties te voorkomen.

 • Probeer de hond tussen de trimbeurten zelf bij te houden. Dit maakt de trimbeurt voor uw hond een stuk prettiger.

 • Was uw hond niet voordat u naar de trimsalon gaat, wassen hoort bij de trimbeurt.

 • Blijven tijdens de behandeling is niet toegestaan ( mijn salon is te klein voor een meeste van de honden worden juist onrustiger van)Niet bij de behandeling zijn

  Veel baasjes zouden graag bij de behandeling van hun viervoeter blijven kijken. Vooral de eerste keer, want het is uiteraard een zeer spannende gebeurtenis voor zowel hond als baas. Toch hebben wij liever niet dat het baasje tijdens de behandeling aanwezig is, dit omdat het baasje voor veel afleiding bij de hond zorgt en dit de behandeling vaak bijna onmogelijk maakt voor de trimster. 

 • Er is helaas geen wachtruimte aanwijzig.

 • Betalingen dienen uitsluiten via tikkie ( betalings verzoek) te geschieden voor ophaling van uw hond of gepast contant.

Voor het maken van een afspraak neem heel graag contact  via een Whatsapp bericht op mob. 0640767409.

SheZum-doghondentrimsalon

G.S Thijzen

In Overleg!