KLITTENCONTRACT 

Het ontklitten van ernstig geklit of vervilt haar kan gevaarlijk en pijnlijk zijn voor uw huisdier. Als blijkt dat de klitten niet meer handmatig te verwijderen zijn, zullen ze worden weggeschoren. Bij een vervilte vacht zal deze geheel kort worden geschoren. Het welzijn van het dier staat namelijk voorop.

Wanneer een huisdier ernstig geklit of vervilt is, kan de lucht niet tot de huid doordringen. Vaak zal uw huisdier zichzelf bijten vanwege jeuk of pijn. De huid wordt pijnlijk en is niet in staat om te genezen door de klitten of vilt. Wanneer honden kort worden geschoren kunnen er al bestaande aandoeningen tevoorschijn komen.

Het scheren onthult slechts deze huidaandoeningen en/of andere huidproblemen, die zijn veroorzaakt door het gebrek aan onderhoud en lucht. 

Let wel: Het is erg moeilijk om een vervilte vacht te scheren, zonder de huid iets te irriteren, aangezien er onder het vilt door geschoren moet worden.

Er zullen extra kosten in rekening gebracht worden, omdat er extra scheerkoppen en meer tijd nodig zal zijn om voorzichtig onder het vilt door te kunnen scheren. 

Hierbij geef ik als eigenaar of vertegenwoordiger van de eigenaar, toestemming mijn huisdier te scheren en verklaar hierbij Trimsalon De Jordaan vrij van alle verantwoordelijkheid voortvloeiend uit het scheren van mijn huisdier.

 

Naam eigenaar of vertegenwoordiger van de eigenaar:

 

 ___________________________________________

 

Naam huisdier:

 

______________________ hond__

 

Datum:

 

___________________________________________

 

 

Handtekening:

 

__________________________________________