Mijn naam is Sherrine 

Ik ben de trotse eigenaresse van 3 Shih Tzhus (+2 andere hondjes die zijn helaas van ouderdom overleden ,deze waren mijn eerste Shih Tzu "Shivra" en een Fraanse Bulldog "Bob" ) verschillende honden met een hele verschillende vacht;  reden in principe die ik ben begonnen met deze beroep. Ik ben opgegroeid met dieren altijd in mijn leven.

Ik heb mijn eerste Hondentrimmen opleiding succesvol afgerond bij NHA met hele goede cijfers maar Ik volg ook nog een andere hondentrimmen opleiding bij Trimschool Nederland ( en voor deze heb ik al mijn stage dagen bij een erkende salon volledig afgerond)  en ik volg ook verschillende workshops, cursussen en in Covid-19 tijden veel webinars om altijd  op de hoogte te blijven in mijn vakgebied.

IK heb een eigen hondentrimsalon erkend door de VVTN en deze wel klein maar  volledig ingericht met alle proffesioneel aparatuur en producten op mijn eigen adres in de wijk de Tjalk te Lelystad.

Jullie zijn van harte welkom on juliie honden te laten wassen met proffessioneel producten, drogen met waterblazer , fohnen, borstelen met de beste borstels in de trimmers wereld, nagels knippen, scheren, knippen, effileren met een top kwaliteit materialen en apparatuur.

Maak heel snel een afspraak!

G.Sherrine Thijzen

Tjalk 42,28,8232NA, Lelystad mob.0640767409 ( Gelieve via Whatsapp)

E-mail: sherrine.4@hotmail .com

www.shezum-dog.nl

Ik ben ook de trotse eigenaresse /directrice/docent van een dansschool/ dans bedrijf www.shezum-dance.nl voor het geven van Zumba en andere groepslessen, fitness docent, Personal trainer en allround docent.

Ik spreek Spaans ( moedertaal) Papiamento, Engels en Nederlands.

Contact opnemen voor een afspraak mag op alle tijden via onderste formulier of via whatsapp, e-mail.