Mijn naam is Sherrine 

Ik ben de trotse eigenaresse en hondentrimster van SheZum-dog hondentrimsalon dat is een salon volledig ingericht met alle proffesionele apparatuur en material dat is gevestigd  in de wijk Tjalk in Lelystad en deze is erkend door de ABHB (Algemene Belangenvereniging voor het Huisdiertoiletteer Bedrijf) en de VVTN ( Vereniging Voor Trimmend Nederland) Bardier lid.

Ik heb mijn Hondentrimmen opleiding succesvol afgerond bij Hondentrimopleiding.NL ( erkend ABHB opleiding) en NHA en heb ook verschillende online en fysieke cursussen/opleidingen en workshops voor deze beroep gevolgd, inclusief Asian fusion style, onderhoud van lange vachten en creatieve grooming  tussen anderen; Ik heb ook nog een andere hondentrimmen opleiding gevolgd bij Trimschool Nederland ( voor deze heb ik veel meer dan de verplichte stage dagen gelopen bij een erkende salon en volledig afgerond en de theorie +ras kennis gedeelte geslaagd en praktijk examens ook gedaan) ik volg ook constant verschillende workshops, cursussen en webinars om altijd  op de hoogte te blijven van de laatste trends, technieken en ontwikkelingen in mijn vakgebied.

Hondentrimen is mijn 3de beroep.

Ik ben universiteit gediplomeerde in "management" richting toerisme en deze werk heb ik veel jaren gedaan (Venezuela/Aruba).

Ik ben ook een gediplomeerd allround fitness /PT en groepslessen docent geweest veel jaren en ook als Zzp'er mijn eigen bedrijf in deze vak gehad ( Venezuela/Aruba/USA en NL) tot dat ik i.v.m veel blessuren ben ik besloten om deze beroep met alle liefde te gaan ook doen (Hondentrimen). Ik ben ook een  honden eigenaresse.

Jullie zijn van harte welkom om julie hond(en) te laten wassen met proffessioneel producten, drogen met waterblazer , fohnen, borstelen met de beste borstels in de trimmers wereld, nagels knippen, scheren, knippen, plukken, effileren met een top kwaliteit materialen en apparatuur.

Maak heel snel een afspraak! (Deze Gelieve via whatsapp bericht op mob.0640767409)

SheZum-dog hondentrimsalon

G.Sherrine Thijzen

Tjalk 42,28,

8232NA, Lelystad

Mob.0640767409 ( Gelieve via Whatsapp bericht)

E-mail: sherrine.4@hotmail .com

www.shezum-dog.nl

Ik spreek Spaans ( moedertaal) Papiamento, Engels en Nederlands.

Contact opnemen voor een afspraak mag op alle tijden via onderste formulier of gelieve via whatsapp bericht op mobiele 0640767409